top of page

Θριαμβολογίες στο κενό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της Χαλκιδικής για να πιστωθεί με μικροπολιτικό τρόπο “επιτυχίες”.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κ. Μάλαμα : Θριαμβολογίες στο κενό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της Χαλκιδικής για να πιστωθεί με μικροπολιτικό τρόπο “επιτυχίες”.

Διαβάσαμε, με έκπληξη το δελτίο τύπου του βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την αποστολή εξοπλισμού σε σχολεία της Χαλκιδικής, παρουσιάζοντας το θέμα ως ζήτημα που “ετελείωσε κατόπιν ενεργειών του”. Θα θέλαμε, λοιπόν, να υπενθυμίσουμε τα εξής.


Στις 30 Αυγούστου, σε συνέχεια επισκέψεων μας σε σχολεία, εισπράξαμε προβληματισμούς από την εκπαιδευτική κοινότητα της Χαλκιδικής και στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσής μας για τα προβλήματα των σχολικών μονάδων του Νομού, λίγο πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καταθέσαμε κοινοβουλευτική ερώτηση με θέμα την χορήγηση εξοπλιστικών ειδών σε σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής.


Μάλιστα, η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., που είναι αρμόδια για την αποστολή του εξοπλισμού, μας ενημέρωσε για την πορεία των παραδόσεων και για τα αιτήματα σε εκκρεμότητα, με σχετικό έγγραφο που κατέθεσε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο (αρ. Πρωτ. ΔΣ/ΚΟΙΝ/60, 31.8.2023).

Δεν αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, την θριαμβολογία του κυρίου Πάνα, πρώτον, ως προς το “αποκλειστικό”, υποτίθεται, της προσπάθειας του για το ζήτημα του εξοπλισμού των σχολείων και δεύτερον ως προς το γιατί θα πρέπει να υπερθεματίζουμε με μικροπολιτικό τρόπο τις παρεμβάσεις μας στο ευαίσθητο ζήτημα της παιδείας, προβάλλοντας τον εαυτό μας και το υποτιθέμενο έργο μας, μέσα από διαδικασίες οι οποίες θα έπρεπε να διεκπεραιώνονται χωρίς να χρειάζεται να λειτουργήσουμε “εμείς” με τις “γνωριμίες” μας.

bottom of page