top of page

Ξεκάθαρη η ταύτιση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ στη Χαλκιδική.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κ. Μάλαμα : Ξεκάθαρη η ταύτιση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ στη Χαλκιδική.


Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τις δηλώσεις υποψηφίων άλλων κομμάτων, εντούτοις, μας προξένησε εντύπωση η δήλωση υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ της Χαλκιδικής, ότι ο στόχος τους δεν είναι να δημιουργήσουν πολιτικά αναχώματα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να προσπεράσουν τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Εμείς, εδώ και τέσσερα χρόνια παρακολουθούμε μια χαλαρή αντιπολίτευση από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική προς τη Νέα Δημοκρατία σε συγκεκριμένους τομείς που μας προβληματίζει. Συγκεκριμένα :


  1. Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική στηρίζει τα συμφέροντα της Ελληνικός Χρυσός, γι’ αυτό άλλωστε κι υπερψήφισε την σκανδαλώδη νέα σύμβαση, όταν αυτή ήρθε στη Βουλή.

  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική ήταν εξαφανισμένο όταν οι ελαιοπαραγωγοί κατέβηκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές στην ελιά, ενώ η εκπροσώπηση τους στη Βουλή τους υπόσχονταν “διαμεσολαβήσεις” για να τους δοθούν χρήματα που τους έταζε η Νέα Δημοκρατία και τα οποία ποτέ δεν δόθηκαν.

  3. Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική δεν είπε κουβέντα για τα κυβερνητικά ψέματα σε σχέση με το φράγμα του Χαβρία.

  4. Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική δεν είχε πει κουβέντα για τα ολέθρια λοκνταουν στη Χαλκιδική, όταν η κυβέρνηση κατέστρεφε την δημόσια υγεία και τον τουρισμό.

  5. Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική συνεργάζεται ήδη με την Νέα Δημοκρατία σε πολλά αυτοδιοικητικά σχήματα στο Νομό.


Μήπως τελικά το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική, που λέει ότι έχει ως αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κι η Νέα Δημοκρατία που ορέγεται την δεύτερη έδρα είναι οι δύο όψεις του ίδιου συστήματος;


Να τους αψηφίσουμε στις 25 Ιουνίου!

bottom of page