top of page

Γιατί την Έφη Αχτσιόγλου.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κ. Μάλαμα : Γιατί την Έφη Αχτσιόγλου.


Οι εκλογές για την ανάδειξη της/του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να αποτελέσουν την γιγάντωση ενός νέου κύματος αριστερών, προοδευτικών, ανθρωποκεντρικών ιδεών, που θα απαντούν στις ανάγκες της νέας εποχής. Για να ενισχυθεί μια νέα κοινωνική δυναμική, όπως ακριβώς έγινε πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την μεγάλη πορεία.


Η Έφη Αχτσιόγλου μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη νέα πορεία, καταρχάς, διασφαλίζοντας το μέγιστο της αποδοχής στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας κι εν συνεχεία διευρύνοντας την κοινωνική απεύθυνση μας. Είναι το πρόσωπο που μπορεί να διασφαλίσει την ισορροπία ανάμεσα στην τεχνοκρατική επάρκεια και στην αριστερή ευαισθησία για την κοινωνία, για τον άνθρωπο.


Η πορεία μας, με την Έφη Αχτσιόγλου στην ηγεσία του κόμματος μας, μπορεί να έχει εκείνα τα δομικά χαρακτηριστικά που όλοι επιθυμούμε. Την γείωση με τις κοινωνικές ανάγκες, την ουσιαστική επεξεργασία των σύγχρονων δεδομένων της πολιτικής, την ανανέωση της οπτικής μας για την κυβερνησιμότητα, την απεύθυνση μας στις νέες γενιές. Με όλο το βάρος που αναλογεί και στην θέση μου και στις δεκαετίες της πορείας μου στην αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζω την Έφη Αχτσιόγλου για την θέση της Προέδρου μας.

bottom of page