top of page

Να μην επιτρέψουμε στην τοξική πόλωση να δηλητηριάσει την πορεία ανάκαμψής μας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κ. Μάλαμα : Να μην επιτρέψουμε στην τοξική πόλωση να δηλητηριάσει την πορεία ανάκαμψής μας.


Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ήταν δεδομένο ότι θα είναι μία δύσκολη διαδικασία. Καθήκον μας είναι να μην επιτρέψουμε να καταστεί αυτή η συγκυρία βαθύ συλλογικό τραύμα. Όλοι μας έχουμε εκφράσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την προτίμηση μας. Αυτό είναι το υγιές και δεν πρέπει να ανεχόμαστε κανενός είδους κανιβαλισμό κοινωνικής δικτύωσης ή πιέσεις από πάσης φύσεως “λογαριασμούς διαδικτύου”, ή διαχειριστές ομάδων και σελίδων στο Facebook που καπηλεύονται φωτογραφίες ή το σήμα του κόμματος μας.


Όλοι μας έχουμε καθήκον να λειτουργήσουμε με πολιτική αξιοπρέπεια, όποια κι αν είναι η επιλογή μας. Να αποφύγουμε αναρτήσεις “μίσους” απέναντι σε “παλιούς” ή “νέους”. Όποιος κι αν είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, οφείλει να κάνει βήμα ενότητας προς τον ηττημένο. Να κλείσει τα αυτιά του σε αναζητητές “ευκαιριακών παραθύρων” και να λειτουργήσει στο όνομα όλων, κατανοώντας ότι η εκλογική αυτή διαδικασία δεν πρέπει να μεταβληθεί σε συλλογικό τραύμα.


Σε ότι με αφορά, έχω δημοσιοποιήσει την στήριξη μου στην Έφη Αχτσιόγλου. Αν εκλεγεί η Έφη Αχτσιόγλου πρέπει να την στηρίξουμε όλοι, χωρίς αστερίσκους. Αν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να του δώσουμε χρόνο να ξεδιπλώσει τις προτεραιότητες του με απόλυτη ενότητα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την συντροφικότητα μας.

bottom of page